Inici  |  Català  |  Castellano  |  English
El passeig literari del XVIII
English LOGO
       
 

Bruce Laurie (1943 - 2007)

Bruce Laurie

Bruce Laurie
Enginyer i empresari que va treballar a països com Xile, Mèxic o Estats Units abans d’arribar a Menorca l’any 1970. Ja retirat, va poder estudiar la història de l’illa i va participar de manera activa en la tasca de protecció del patrimoni natural com un menorquí més que estimava la seva terra. Interessat en diversos àmbits de la cultura illenca, va fer aportacions interessants tant en la recerca històrica com en la música. Algunes de les obres que va publicar són Richard Kane y su mundo, i traduccions a l’anglès de Conquistes i reconquistes de Menorca (Micaela Mata) o Historia de Menorca (Ferran Martí i Camps). També va col•laborar en l’escrit d’un estudi sobre la conservació de la pedra calcària i va publicar a Estats Units The life of Richard Kane (1994), amb el qual va donar a conèixer Menorca a l’estranger.

Imatge: FONT i Vidal, Joan. Vista d'una part del port i la ciutat de Maó, presa de l'Alameda. Segle XIX. Col•lecció Hernández Sanz - Hernández Mora. Ca n'Oliver.


 
Realització: ILLETRA
Producció: BIBLIOTECA MUNICIPAL MAO CIME MENORCA TALAIOTICA
Col·laboracions: AJUNTAMENT DE MAO XARXA DE BIBLIOTEQUES DE MENORCA BMN OBRA SOCIAL SA NOSTRA IME CA N'OLIVER ARXIU D'IMATGE I SO DE MENORCA MUSEU DE MENORCA INSTITUCIO FRANCESC DE BORJA MOLL FUNDACIO ENCICLOPEDIA DE MENORCA
El passeig literari del XVIII